Voor reserveringen graag contact opnemen met:

 

 

B & B De Bijenkorf

Myrthaplein 8

5095 DZ

Hooge Mierde

 

+31 (0) 13 509 1776

info@cafedebijenkorf.com

Volg ons op Social Media

Volg ons op social media om van alle acties op de hoogte te blijven.

Copyright © Remarkeble 2015

Welkom bij Bed & Breakfast

Café De Bijenkorf

PUUR NATUUR GENIETEN

LOCATIE

 

Het gastenverblijf, in boerderijstijl gebouwd, bevindt zich in een apart gebouw op ons erf makkelijk bereikbaar via de openslaande tuindeuren.

INRICHTING

 

Met een schitterend ingerichte slaapkamer en badkamer. Een royaal privéterras gelegen aan een prachtige tuin. Kortom; een volledig zelfstandige, rookvrije accommodatie van +/- 40m2

 

Een heerlijk adres voor een ontspannen overnachting…

Een verrukkelijke start van de dag met een home-made breakfast...

Een natuurrijk vertrekpunt voor landelijke fietsroutes en stedelijke uitstapjes…

Onze Bed & Breakfast is gevestigd in een gebouw met een rijke geschiedenis die teruggaat naar de negentiende eeuw. In het verleden heeft het o.a. dienst gedaan als boerderij, aanlegplaats voor paard en koetsier en logement. Met een fris en sfeervolle ingerichte zitkamer met bar een riante slaapkamer op niveau en een eigen ingang bieden we het comfort van een hotel. Met een flinke portie persoonlijke aandacht bieden we optimale Bed & Breakfast. Alles maakt ons een uniek adres om te onthouden! Wij hopen U graag snel te verwelkomen.

ONTBIJTSERVICE

 

Het ontbijt met dagelijks verse streekproducten is uiterst royaal te noemen. Alle ingrediënten om uzelf volledig te onthaasten.

TUINTERRAS

 

Grenzend aan een parkachtige tuin en leunend tegen het oude woonhuis staat deze garant voor een uiterst comfortabel recreatief of zakelijk verblijf voor 1 of 2 personen.